Tencere TV

Pakmaya’dan bloggerlara özel Ramazan etkinliği

Gerek ürün yelpazesi gerekse de ürün kalitesi ile kadınların gözdesi olan Pakmaya, İzmir ve İstanbul’daki bloggerlar ile Ramazan ayına özel etkinlikler gerçekleştirdi.


 

27 Temmuz 2015 Pazartesi, 18:07

  Merhabalar dostlar... Aradan zaman geçti ve Ramazan bitti ama davete icabet ederek Pakmaya Uygulama Merkezi'nde katıldığım Pakmaya Ramazan Tatlıları etkinliğinden bahsetmek istiyorum. Pakmaya yetkilileri öncelikle misafirlerine karşı  ilgi, güleryüz, sıcaklık, samimiyet gibi  ilk defa katıldığınız ortamlarda bile rahat olmanızı, kendinizi arkadaş sohbetinde bulmanızı :)  sağlayan süper süper arkadaşlar :) 
 Ben de kendi geleneksel tatlım olan Pekmezli Topak Helvayı hazırladım ve çok beğenildi gerçekten :) 

15 Temmuz 2015 / İstanbul -
Gıda sektörünün iddialı markası Pakmaya, İzmir ve İstanbul’daki blogerlarının katılımı ile iki ayrı ilde Ramazan ayına özel İftar etkinlikleri gerçekleştirdi. Mutfakların yıldızı bloggerların hünerli elleriyle yaptıkları kendilerine ait ve birbirinden özel tatlılar katılımcılara tanıtılarak, Pakmaya pastacılık şefleri eşliğinde hazırlandı.

Pakmaya Uygulama Merkezi'nde beni en çok şaşırtan şey ürün yelpazesinin genişliği oldu. Faklı ekmekler hazırlamak için çook çeşitli un karışımları, kek çeşitleri, hazır makaron  karışımı... Yani daha doğrusu pastacılık adına ne gelirse aklınıza orada var. Konuşurken insanın gözü sürekli raflarda duran çeşit çeşit ürünlere takılıyor. 

 

Açıklama Satırı

Katılımcılar Türk tatlılarının keyfini çıkardı
 
Pakmaya Ramazan etkinliğinin ilki 9 Temmuz’da İzmir’de Tepekule Aşçılar Mutfağı’nda gerçekleştirilirken, ikinci etkinlik ise 10 Temmuz’da İstanbul’da Pakmaya Uygulama Merkezi’nde (PUM) düzenlendi. İzmir ve İstanbul’dan katılımcı bloggerların etkinlik öncesi paylaştıkları Ramazan tatlı tarifleri, Pakmaya’nın birbirinden özel ve farklı ürünleri ile yapıldı. Oldukça eğlenceli geçen etkinlik çerçevesinde, şeflerin yönlendirmesi ile hazırlanan birbirinden lezzetli tatlılar, iftarda katılımcıların beğenisine sunuldu.
 
Pakmaya’nın birbirinden değerli katılımcıları ağırladığı etkinliğin İzmir etkinliğinde, Lezzet Dansı, Egeden Tarifler, Kurabiyecim35, Pasta Diyarı, Fatoşca Tatlar, Leyladan Lezzet Esintileri, Türkan’ın Mutfağından isimli bloggerlar bir araya geldi. İstanbul’da ise Benim Diyet Yemeklerim, Değişik Tatlar, Beyhan’ın Mutfağı, Nermin’in Enfes Mutfağı, Emel’in Mutfağı, Tencere TV, Aren and Family ve Lezzet Pusulası isimli bloggerlar buluşturdu.
 
Pakmaya geleneksel tatları yaşatıyor
 
3 yıl önce girdiği pişirme ve toz tatlı pazarındaki başarısını geleneksel lezzetteki Ramazan tatlıları ile zirveye taşıyan Pakmaya, gerek ürün yelpazesi gerekse de ürün kalitesi ile kadınların gözdesi. Ramazan tatlıları ürün gurubunda Muhallebi, Damla Sakızlı Muhallebi, Sütlaç, Keşkül, Aşure, Supangle, Tavukgöğsü ve İrmik Tatlısı bulunan Pakmaya, bu ürünler ile geleneksel tatları yaşatıyor.
 
 
Pakmaya Hakkında:
 
Pakmaya markası ile Türkiye’de fırıncılık sektöründe bilimsel yöntemlerle üretilen maya kullanımının öncülüğünü yapan ve tüm ülkede kullanımını yaygınlaştıran Pak Gıda, 1972 yılında kurulmuştur. Pakmaya kurulduğu günden beri istikrarlı bir şekilde büyüyerek bugün 250.000 ton yaş maya kapasitesiyle dünyanın 130 ülkeye ihracat yapan sayılı büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Pakmaya, maya üretimi ve üretim kapasitesi bakımından Türkiye’de lider, dünyada ilk üç firma arasında yer almaktadır.

Web adresiwww.pakmaya.com.tr